Znalazlam dzisiaj w gazecie wyborczej ogloszenie
"Towarzystwo Opieki nad Zwierzetami w Twardogorze szuka nowego opiekuna dla znalezionego w lesie psa siberian husky,dobrze utrzymanego i zadbanego"
nr tel.
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Znak zodiaku: Baranek
Wysłany: 2005-09-23, 22:21
Czy wiecie coś więcej o psiulku?
Mam nadzięję że znajdzie swojego pana!
Jeśli poszukiwania właściciela się nie powiodą..........
to chciała bym wiedzieć o nim coś więcej.(może u mnie znalazł by swój dom)
_________________ " Nowoczesny silnik może się zatkać, ale ten najstarszy silnik świata - Psie serce, którego paliwem jest krew, a zapłonem odwaga - gaśnie tylko raz... "
[quote="agacia"]Znalazlam dzisiaj w gazecie wyborczej ogloszenie
"Towarzystwo Opieki nad Zwierzetami w Twardogorze szuka nowego opiekuna dla znalezionego w lesie psa siberian husky,dobrze utrzymanego i zadbanego"
Znak zodiaku: rak
Wysłany: 2005-09-24, 07:06 Re: Husky szuka domu
[quote="ewa"]
agacia napisał/a:
Znalazlam dzisiaj w gazecie wyborczej ogloszenie
to nie ewa tylko jacek i już wszystko wiem.Jest a może na dzień dzisiejszy niema pies nie suczka umaszczenie biało -popielaty łagodny okoł dwóch lat znaleziony dwa tygodnie temu w lasach Twardo Góry za Oleśnicą ,ale niestety był u lesniczego ale im nawiał mam nadzieje że się odnajdzie ( tel: 071 3158754) narazie nie dzwonić jakby się odnalzł i nadal szukał domu pani która go znalazła da znać albo ja wstawie info albo ona,aha prawdopodobnie szuka go własciciel który go zgubił będąc na grzybach)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum