metros
Wysłany: 2005-12-26, 18:42 ZNALEZIONA s. HUSKY -Trojmiasto- potrzebujemy "przechow
W Kościerzynie (północ Polski) 24.12.2005r znaleziono suczkę Husky , na oko wiek ok 8-11msc. Czarno-biała, niebieskooka . Znalazca szuka jej włascicieli, ale bez skutków.. Nie moze jej dluzej trzymac i suczka na dniach trafi do schroniska.
Pilnie potrzebny jest ktoś kto przechowa ją jakiś czas, dopoki nie znajdzie sie wlasciciel lub nowy dom (mysle, ze max około miesiąca). Znalazca moze ja dowiezc w obrębie Trójmiasta. Bardzo prosimy o pomoc.
Kurde, wzięłabym suke na przechowanie, ale matka sie w życiu nie zgodzi
Jak była u nas w lato Iwona z husky i zostawiliśmy ich na dwie godziny to zastalismy dom lekko rozpierdzielony
Powysyłam info jeszcze znajomym z trójmiasta.
A może coś więcej o jej charakterze? Ona jest na bs?
metros
Wysłany: 2005-12-26, 21:40
Nie wiem czy juz jest na BS.. bo cos mieli problem ze zgloszeniem.
Ta suczka ponoc umie podstawowe komendy, ale nie wiem czy cos niszczy i czy jest kłopotliwa, ale sie dowiem:)
_________________ "i powiedz TAK lub powiedz NIE
musisz w koncu zdecydowac sie
czy byc kotem.. czy byc psem.."
no jak dowiesz się czegoś o charakterze suni to prawdopodobnie może i wzięłabym na przechowanie-niestety doś długo mnie w domu nie ma-więc czekam na wieści
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum