Wysłany: 2005-11-27, 23:21 ZNALEZIONY HUSKY W CHORZOWIE!!!!!
Dostałam od Gosia od kropek własnie taką informację
Właśnie znalazłam w Chorzowie - Klimzowiec (okolice Parku Róż) huskiego kolor bursztynowo-biały, pies - rocznik 1998/1999 nr tatuażu H202 czyli oddział Katowicki. Miał na sobie czerwoną obrożę z indiańskimi motywami. Pies bardzo przyjazny widać że mieszka w domu.Tyle na razie udało mi sie ustalić. Błagam roześlijcie tą informacje gdzie sie da!!!! Do jutra rana musze znaleźć mu jakieś lokum, bo moje suki mają cieczke i naprawde nie mam co z nim zrobić!!!!
wiem, bo niecnie sama nasłała na Cię Gosię, i ta spanikowana o północy wydzwaniała A najszybciej to nawet na piechotę iść oo nocy chciała, ale adresy nikt nie znał.
Mam nadzieję, ze szybko się znajdzie własciciel, ponoć piesek wygląda na szczęśliwego i zadbanego, zapewne komus uciekł...
Aha, Gosia ustaliła już że jest z miotu od czerwca 1998 do stycznia 1999. Nie jest to miot ani Iwony Patkowskiej, ani Teresy Radomskiej, ani Joli Ziaji ani Kozików. Pies jest cudny, typowy husky-kanapowiec, zadbany, nie za gruby i w ogóle nie przejmuje się zaistniałą sytuacją
Pomógł: 2 razy Dołączył: 07 Gru 2004 Posty: 1013 Skąd: jest taka wieś ...
Wysłany: 2005-11-28, 07:05
ewaka napisał/a:
wiem, bo niecnie sama nasłała na Cię Gosię, i ta spanikowana o północy wydzwaniała A najszybciej to nawet na piechotę iść oo nocy chciała, ale adresy nikt nie znał.
A wiesz jakie bylo moje zdziwienie jak w srodku snu gdzies 00:20 zadzwonil mi dzwonek do drzwi a ja zbytnio nie wiedzialem co sie dzieje...
...dobra biore za telefon i próbuje coś ustalić...
Znak zodiaku: rak
Wysłany: 2005-11-28, 09:27
toz to pies z dzikich serc !! z tworogu, z pierwszych miotow od sun, ktore ja pozniej mialam... !!
BURAN Dzikie Serca.. zaraz postaram sie cos ustalic...
Znak zodiaku: rak
Wysłany: 2006-01-02, 20:59
no, to wznawiam...
psiaka dzis znaleziono na granicy chorzowa i katowic, trafil do Katowickiego schroniska, jest teraz u mojej znajomej w Gliwicach - wlasnie go przywiozlysmy.. w sumie to calkiem dziwnie wyszlo, bo dostalam info, ze to Boss, ktorego ta wlasnie kolezanka szuka, a ze juz bylysmy w katowicach, i ze nie bylo sensu zeby pies siedzial w schronisku, jak moze w domu to wzielysmy go i jest teraz tu....
Damian.. znalazles kogos od niego ? mysle, ze mieszka gdzies w Twojej okolicy...
jak doszedles do jakiegos adresu, daj znac....
Znak zodiaku: pstrąg this time
Wysłany: 2006-01-02, 21:12
31 stycznia ktos mnie Agathe i Cobre (widzac husky) zapytal czy nam sie czekoladowy nie zgubil... moze to ten wlasnie co?
_________________ "I can think of nothing more wonderful than being a photographer because it's just you, this little box and the world and it's up to you to arrange that world in a rectangle...What better thing could you be doing?"
P. J. GRIFFITHS
Znak zodiaku: pstrąg this time
Wysłany: 2006-01-02, 21:16
nie, pytali ludzie ktorzy psa znalezli... pytam z ciekawosci, wiec ze to nic a nic nie pomoze.. po prostu bylam ciekawa czy po okolicy grasuja dwa bezpanskie husky i dwie rodziny szukaja swoich psow czy to jeden i ten sam ..cyzli bardziej optymistyczna wersja
_________________ "I can think of nothing more wonderful than being a photographer because it's just you, this little box and the world and it's up to you to arrange that world in a rectangle...What better thing could you be doing?"
P. J. GRIFFITHS
chcecie adres bylego wlasciciela? jesli to faktycznie BURAN Dzikie Serca
niee wiem czy aktualny nie wiem czy to ostatni wlasciciel, czy jeden z pierwszych... ale moze...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum