witajcie.jest do oddania sunia sh Izis.zgłosiłam na bs i przepraszam moderatorów-ale niestety nie wiem jak tam wkleić to zdjęcie wiec jest tutaj kontakt pod nr tel. na priv.Ma 1.5 roku ,posredniczę.
tak jak napisała Wera sunia była wychowywana od szczeniaczka.Jeśli jesteś bardzo ciekawa powodu Jej oddania to napiszę Ci na pw.A jesteś zainteresowana?
jesli jest to dalej aktualne to bardzo chetnie ja przyjme już tak dawno mojej suni niemoge odnalezsc a bardzo brakuje mi psa tych porannych biegow a jest bardzo podobna do mojej suczki .jesli wlasciciele chca to moga ja odwiedzac .jesli oczywiscie zgodzicie sie bym mogła ja wziąsc serdeczne pozdrowienia aneta
jest jeszcze jakas szansa by miesc ta suczke .po mojej zostalo mi tylko pusty boks sanie i rowerek .chciala bym ja miec jest taka sliczna moj num tel 0603939987 pozdrwiam aneta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum