Wysłany: 2006-05-22, 16:27 miks sh z am ze śląskiego schroniska szuka domu
W śląskim schronisku przebywa około 2 letni miks sh z am. Jest bardzo przyjazny, toleruje inne psy. Ma smutną historię. Został wyrzucony przez właściciela przez okno z pierwszego piętra. Spadł na przechodnia, który w szoku zawiadomił pogotowie interwencyjne naszego schroniska. Pies jest biało-czarny, ma brązowe oczy. Jest nieco większy od przeciętnego huskiego. Lubi dzieci ( młodzi wolontariusze zabierają go na spacery), toleruje inne psy, lubi bawić się z nimi. Nie przejawia agresji. Może ktoś z Was pokaże temu biednemu psu co to znaczy normalny dom???
"slaskie" tzn ktoro ?
wiesz ile jest schronisk na slasku.. ?
ja mam chetnego na psa chlopaka - nie wiem, czy pies, czy sunia, to sie jeszcze 'ustala'.
jakby co, mysle ze chetnie
które to, to podam odpowiednie osobie na adopcję zbyt wiele odrzuconych przez nas osób brało psy ze schronu, bo tam nie mozemy zabronić aby psy im dawali stąd od jakiegoś czasu nie podajemy w którym schronisku jest pies, a tylko województwo a akurat Ty to dobrze wiesz gdzie i kiedy mnie na necie złapać, aby temat obgadać
Znak zodiaku: rak Pomógł: 2 razy Dołączył: 19 Kwi 2005 Posty: 1205 Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-05-23, 10:33
a moze masz namiary na tego kolesia? numer domu ulicę, imię i nazwisko... byłoby super
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
_________________ ANIMAL IS YOUR BIGGEST FRIEND DON'T LET HIM SUFFER
niestety na innym forum pojawila sie informacja, gdzie jest psiak..
wiesz co niektórzy sie nigdy pewnych rzeczy nie nauczą wypisują gdzie sie da wszystko, a później ciężko zdziwieni , że pies niewiadomo gdzie poszedł i wraca za jakis czas do schronu
Znak zodiaku: rak
Wysłany: 2006-05-26, 21:25
no - w tym przypadku okazalo sie inaczej - nasz chetny z BS okazal sie mieszkac wlasnie tam, calkiem niedaleko schroniska, i - chociaz nie wyszlo mu z psem z Krakowa - teraz ma juz tego potworka, wiec - HAPPY END !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum