Wysłany: 2006-08-02, 10:26 Szczeniaki SH - w typie sportowym
Niewiem jak zostanie to przyjete , ale raz kozie śmierć .
Dla zainteresowanych , poproszono mnie żeby zapytać pomiedzy znajomymi czy ktoś jest zainteresowany szczeniakami sh w typie sportowym ,wiecej info na prv .
_________________ Praca jeszcze nikogo nie zabiła ale czy to powód żebym ryzykował ?
krzychu
Znak zodiaku: rak
Wysłany: 2006-08-02, 15:52
widzisz jak dobrze się trafileś z ogloszeniem
normalnie kazli by Cię zbanować zakazać handlu okazać papiery hodowlane (czy nie lewe temat na fali) a tak nikt nie zwraca uwagi na ogloszenie, nawet nikt fuj nie powiedzial, administracja rozpierducha za mordy się trzyma i nic nie widzą
Wysłany: 2006-08-02, 15:55
i nie krempuj się jak nikt nie widzi to pisz dalej, ile tych szczeniaków od kogo po ile czy warto itp. przynajmniej jakiś zaprzęgowy topik sie rozwinie bo nim się sezon trenigowy zacznie szlak mnie tu trafi
Znak zodiaku: najfajniejszy
Wysłany: 2006-08-02, 16:10
chyba się domyślam od kogo są to szczeniaki , a jak to są te co myśle To warto przynajmniej w papirerach jest to co faktycznie kryło i było kryte nio nie sa to żadne przekręty z podstawianiem suk czy psów a miocik fajnyyy:)
mam jednego psiaka chyba z tej chodowli i polecam , acz mój piesek jest mocno szokujący
_________________ Twoja wyprawa może trwać wieczność
i ciągle pozostanie wiele do odkrycia
Znak zodiaku: Waga Pomógł: 5 razy Dołączył: 22 Paź 2004 Posty: 5710 Skąd: Beskidy, Śląsk, W-wa
Wysłany: 2006-08-02, 16:23
Spoko spoko ... administracja dość luźno traktuje rozpierduchy
- Linner zanim zamieścił ogłoszenie zapytał mnie na priva czy wolno i czy nie sprowokuje zadymy - więc chwila zwłoki w wykonaniu na nim egzekucji pls jezeli - to juz część pretensji także i do mnie.
... poradziłem mu, żeby po prostu zapytał co o tym sądzicie - nie wiem, czy taka treśc postu spełnia kryteria "pytania" ???
hmm ...
pozatym ja osobiście popieram blokade ogłoszeń o sprzedazy - ale ... ale Linner nie jest gościem z ulicy, który wpada sprzedac psa więc należy mu sie MOIM ZDANIEM inne potraktowanie - temat jest trudny bo przecież dotyka cholernej sprawy selekcji psów w wyczynowym sporcie PZ.
- uprzedziłem tez innych, że bedzie za chwile zadyma - bo moim zdaniem bedzie i pisze o tym od kilku dni, że szykuje sie burza na ten temat - ale cóż - nie unikniemy jej predzej czy póxniej - lepiej afery zakończyć przed sezonem bo potem sie pozabijacie wszyscy
chyba się domyślam od kogo są to szczeniaki , a jak to są te co myśle To warto przynajmniej w papirerach jest to co faktycznie kryło i było kryte nio nie sa to żadne przekręty z podstawianiem suk czy psów a miocik fajnyyy:)
mam jednego psiaka chyba z tej chodowli i polecam , acz mój piesek jest mocno szokujący
G:) No właśnie to te psiaki , a propos twojego to podobno niezły miguś wyszedl . , rokujacy na lidera
_________________ Praca jeszcze nikogo nie zabiła ale czy to powód żebym ryzykował ?
Znak zodiaku: Dual
Wysłany: 2006-08-02, 18:52
Jesli szczenieta maja rodowody, ktore uzyskaly w sposob legalny a hodowca jest uczciwy i cieszy sie uznaniem, to ja nie widze najmniejszego problemu w zamieszczaniu takich ogloszen.
Może z rozpędu? Bo ja wyjątkowo się z Toba zgodzę i tez nie widze powodu...
LINNER - napiszesz coś wiecej? jelsi to calkiem legalny miot, po całkiem legalnych rodzicach, w dodatku "obiecujący sportowo", to gdzie jak nie tu jest miejsce na jego "promocje"? Promujemy wyroby rękodzieła "naszych" ludzi, to i promujmy porządne hodowle - czy nie było przypadkiem takiego pomysłu jakiś czas temu? Skoro hodowla "się sprawdziła" to czemu nie? No może nie potrzebuje reklamy, ale nie kazdy wie o kim mówicie...
Żeby nie bylo znowu że ktoś ma wieksze prawa niż inni , wole publicznie nie reklamować , co za hodowla co za osoby . dlatego napisałem że jeżeli będzie ktoś zainteresowany napisze mu na priva .
Znak zodiaku: najfajniejszy
Wysłany: 2006-08-02, 23:14
metros napisał/a:
A co to za miot i hodowla? G którego psiaka masz z tej hodowli?
Pytam z ciekawosci!
ałatj biały szczeniak w jaku z nim byłem - total odlot, na forum też foty wklejałem
_________________ Twoja wyprawa może trwać wieczność
i ciągle pozostanie wiele do odkrycia
odkryj swoje miejsce
krzychu
Znak zodiaku: rak
Wysłany: 2006-08-03, 06:43
ja przy takich ogloszeniach podpisuję się rękami i nogami jestem za
No ale
ReiMar napisał/a:
Jesli szczenieta maja rodowody, ktore uzyskaly w sposob legalny a hodowca jest uczciwy i cieszy sie uznaniem, to ja nie widze najmniejszego problemu w zamieszczaniu takich ogloszen.
no fajnie ale ja mam kundle i ni jak one rodowodu mieć nie będą w formie ogólno akceptowalnej (często kundle pochodzenie mają bardziej dokumentowane niż rasowce )
czy to oznacza że oglaszanie sprzedaży takich psów jest be?? czy tylko ogloszenia pisane przez anonimowych handlarzy ( no i tu też jestem przeciw bez znaczenia czy rodowodowe czy nie)
czy stosunek będących przeciw handlowaniu jest: calkowicie za?, calkowicie przeciw?, bądz dopisać sobie dowolną formę
napiszę żeby bylo jasne JA NIE ZAMIERZAM TU SPRZEDAWAĆ PSÓW, BO NIE
pytanie jest ogólne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum