Wysłany: 2005-03-29, 22:21 Młodziutki Husky w schronisku !!!
Z Dogomanii:
Cytat:
Hasiorek to mlodziutki szczeniaczek. Nie ma niebieskich oczu, jest raczej z tych czarnych Huskych. Dobrze, ze nie jest dorosly-teraz nie musi tylew biegac ze wzgledu na wiek. Strasznie znosi schronisko Juz na poczatku jak poszlysmy zaniesc kasze do magazynu bylo slychac straszne piski-kierownik powiedzial ze to malutki husky Obfotografowalysmy psiaki z boksu 1 od razu do niego. Taki biedaczek Co dokladniej z jego lapka-nie wiem W kazdym razie to raczej powod jego oddania...szczeniaka zdrowego by nikt nie oddawal. Piesek ma te lapke sztywna Potem przyjechala babka z telewizji do bociana i fotografowalite pieski i wypuscili go. Jak on szalal do ludzi! Od razu mi sie chcial na kolana wladowac Nadal czekam na zdjecia od kolezanki
fotki pieska (beda jeszcze 2-3 jak odzyskam aparat)
_________________ " Nowoczesny silnik może się zatkać, ale ten najstarszy silnik świata - Psie serce, którego paliwem jest krew, a zapłonem odwaga - gaśnie tylko raz... "
_________________ " Nowoczesny silnik może się zatkać, ale ten najstarszy silnik świata - Psie serce, którego paliwem jest krew, a zapłonem odwaga - gaśnie tylko raz... "
Angelika_psiara
Znak zodiaku: ryby
Wysłany: 2005-03-30, 20:50 Re: Młodziutki Husky w schronisku !!!
Marta.. napisał/a:
Z Dogomanii:
Cytat:
Hasiorek to mlodziutki szczeniaczek. Nie ma niebieskich oczu, jest raczej z tych czarnych Huskych. Dobrze, ze nie jest dorosly-teraz nie musi tylew biegac ze wzgledu na wiek. Strasznie znosi schronisko Juz na poczatku jak poszlysmy zaniesc kasze do magazynu bylo slychac straszne piski-kierownik powiedzial ze to malutki husky Obfotografowalysmy psiaki z boksu 1 od razu do niego. Taki biedaczek Co dokladniej z jego lapka-nie wiem W kazdym razie to raczej powod jego oddania...szczeniaka zdrowego by nikt nie oddawal. Piesek ma te lapke sztywna Potem przyjechala babka z telewizji do bociana i fotografowalite pieski i wypuscili go. Jak on szalal do ludzi! Od razu mi sie chcial na kolana wladowac Nadal czekam na zdjecia od kolezanki
fotki pieska (beda jeszcze 2-3 jak odzyskam aparat)
Hooooooo...? Moja odpowiedź też będzie brana pod uwagę? Ile ma czasu na odpowiedź, czy pierwsza odpowiedź się liczy i czy to jest podchwytliwe pytanie?
Hooooooo...? Moja odpowiedź też będzie brana pod uwagę? Ile ma czasu na odpowiedź, czy pierwsza odpowiedź się liczy i czy to jest podchwytliwe pytanie?
co z tym psiakiem?? ale to kontuzja jakas czy wogole jakas wada, mam osobe na mlodego hasiora, pomaga mi psy wybiegac ale chcialby miec wlasnego, tylko w domu ma kota wiec wchodzi w rachube tylko mlody psiak. mozna cos wiecej o tym brzdacu
_________________ ~SIBERIAN HUSKY~ UŚPIONY WILK W CIELE PSA
e-undernet.com Niecodziennie spojrzenie na proste rzeczy...
Guciek Gość
Wysłany: 2005-04-05, 18:17
Pies kuleje na tylna prawa lapke ale na bank pewna nie jestem... i czy to stala kontuzja tez nie
pytajcie w schronisku www.schroniskoradom.za.pl/kontakt.html
pozdrooo
P.S. ten brzdac to ma na moje oko hmm 2-3 miesiace ale na hasiorach sie nie znam zbytnio (hehe sama bym go do siebie wziela bo on taki sliczny, wybiegac bym go dala rade ale sie rodzice nie zgadzaja... )
Znak zodiaku: Dual
Wysłany: 2005-04-05, 19:34
Daniel mial tez jakiegos chetnego na wziecie hasiorka - pisal o tym na topiku o bitej suni.
Halo! Damian! Czy to jeszcze aktualne?
A czy ktos pytal juz w schronisku i wie cos wiecej o tym psiaku?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum