Znak zodiaku: Dual
Wysłany: 2005-04-25, 20:21 Suczka SH w Sopocie do oddania
Diana to 1 - 1,5 roczna suka SH, czarno-srebrno-biala, niebieskooka, drobna (wychudzona - opiekuje sie nia od dwoch miesiecy 8 letnie dziecko - chlopiec - a ze nie bardzo potrafi to robic, to ja niestety zabiedzil). Znaleziono ja 2 miesiace temu w lesie. Nie ma tatuazu.
Prosze chetnych o zglaszanie sie do mnie.
Znak zodiaku: Dual
Wysłany: 2005-04-25, 21:38
Szybka jak blyskawica
Ja wrzucilam to wlasnie zaraz po rozmowie z Basia
Bedziemy cos kombinowac z transportem, na razie zapytam chetnych z Zabrza, ktorzy deklarowali mozliwosc dojazdu po psa gdziekolwiek - moze i do Sopotu zechca pojechac...
Znak zodiaku: Baran
Wysłany: 2005-04-27, 20:08
Sunia Jest Marka Kłosińskiego. Marek już dzwonil do Basi i rozmawiali dla potwierdzenia potrzebne są zdjęcia jutro wstawie je albo jeszcze dzisiaj jak mi czas na to pozwoli.
Sunia Jest Marka Kłosińskiego. Marek już dzwonil do Basi i rozmawiali dla potwierdzenia potrzebne są zdjęcia jutro wstawie je albo jeszcze dzisiaj jak mi czas na to pozwoli.
Ja Basi wysłałam to zdjęcie, które umieściłeś w topiku o suczce, która uciekła w sopocie i Basia potwierdza, że to ona.
Wysłany: 2005-04-27, 20:20
Jak potrzeba to podam na priv. Marek już skontaktowal się z Basią czekamy tylko na jakieś fotki tej suni. ja może dzisiaj je wstawie.
Mam trochę jeszcze pracy a mam pare plyt do przejrzenia ze zdjęciami z treningów i zawodów, gdzie byla Yakima
Wysłany: 2005-04-29, 19:40
Mam obecnie tylko takie zdjęcia Yakimy zobaczcie i potwierdzcie czy to ona.
Dalem już znać Markowi że są już zdjęcia suni, najlepiej aby to on zobaczyl je w końcu jest wlaścicielem
Wysłany: 2005-04-29, 20:04
Reszte zdjęć ma za duży format a nie mam pod ręką żadnego programu do obróbki zdjęć
więc tylko to jedno mam do wystawienia, ale mam nadzieję że to ona, przynajmniej tak mi się wydaje.
No to bardzo będę zadowolona jeśli okaże się, że się odnalazła. Tym bardziej, że dzieki postom na naszym forum.
raczej dzięki priwom na naszym forum, bo posty to zaledwie 1/5 gg i meile to podstawa w tym przypadku
frodo napisał/a:
kochani,mam nadzieję,że to właśnie sunia Yakima-Marka.Boję się też trochę czy Ci ludzie okażą się o.k i czy będą skłonni pertraktować.Paranoja
Problem w tym, że ludzie u których jest sunia nie są skłonni nawet do rozmów Jedyną normalną osobą jest Basia ( nie ta z dgl ), która jest w tym wszystkim "pośrednikiem" i ona ma jakiś, chociaż niewielki wpływ na całą sytuację. Niemniej jednak dziwi mnie podejście właściciela
spokojnie.Ludzie też serca mają a ja naiwnie w to wierzę<mimi wszystko>że w odpowiedni sposób wytrłumaczę ból towarzyszący utracie kochanej suni.Myślę że zrozumieja.Spokojnie.Zobaczymy co powie Marek,po obejrzeniu zdjęć.
No i co z sunią? Jest już u właściciela? Co do sprzedaży jej, to mi sie wydaje, że jedyne co może żądać znalazca to zwrotu kosztów za karmę, leczenie itp. Ale opłaty jako takiej to nie. Według prawa ( jeżeli dobrze pamiętam ), to znalazca dopiero po 3 latach opieki nad psem, może ubiegać się o prawo do psa i wtedy sąd decyduje kto będzie miał psa o ile pies nie był wzięty ze schroniska tylko znaleziony.
sunia trafi do swego właściciela.Wszystko na to wskazuje,że odnalazła się Yakima.obecni właściciele po chwilowych zawirowaniach okazują się ludzmi dobrymi i wszystko o.k.
Wysłany: 2005-05-03, 17:48
Dzięki wszystkim którzy pomogli w odnalezieniu Yakimy.
Sunia będzie odebrana w czwartek, z tego co mi powiedzial Marek.
Jeszcze raz dziękuje wszystkim bardzo, bardzo.........
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum