Pomógł: 2 razy Dołączył: 07 Gru 2004 Posty: 1013 Skąd: jest taka wieś ...
Wysłany: 2005-05-03, 19:18
Maja napisał/a:
To chyba powinieneś zacząć włączać program "kazanie - czyli kilkunasto minutowe wbijanie w poczucie winy".
nie zalapalem...
basia
Znak zodiaku: Ryby
Wysłany: 2005-05-03, 19:22
Damian, a szukałeś może tatuażu?? Może być w uchu lub w pachwinie. Ten w pachwinie zwykle gorzej widać Podzwoń po lecznicach i do schroniska. Może jednak ktoś go szuka tylko nie możecie na siebie trafić.
_________________ "..Pióro moje wbije się jak szpon w biel papieru i papier jęknie. Potem czarna, atramentowa krew długimi sznureczkami liter popłynie z zapiekłej rany.."
Wysłany: 2005-05-03, 19:28
basia napisał/a:
Damian, a szukałeś może tatuażu?? Może być w uchu lub w pachwinie. Ten w pachwinie zwykle gorzej widać Podzwoń po lecznicach i do schroniska. Może jednak ktoś go szuka tylko nie możecie na siebie trafić.
Tatuażu zero, a nie wieze ze u tak mlodego psa mogl juz sie zatrzec. Chipa ani widu, ani slychu.
Schroniska w promieniu 20 km obdzwonione, lecznice podobnie. Coraz bardziej tez mysle ze to podrzut, jak na niego patrze to nie wierze ze taki ślimok mogl komuś zwiać, przejść przez jakas ulice itd.
Wysłany: 2005-05-03, 19:31
A tak swoja droga cos mi sie nasunelo:
Dzwonie do schroniska w pewnym miescie mowie ladnie dzien dobry i pytam pani czy ostatnio ktoś nie szukal u nich husky. A kobieta : nie prosze pana nic o tym nie wiem. Kij w oko ze w tym schronisku w ciagu ostatnich 10 dni bylem chyba ze 4 razy i bialasa szukalem...
No i tak sie zastanawiam czy to ze niemal wszedzie zostawilem info ze znalazlem i nr telefonu jest w jakims stopniu wykorzystywane?
To chyba powinieneś zacząć włączać program "kazanie - czyli kilkunasto minutowe wbijanie w poczucie winy".
nie zalapalem...
Siadasz przy psie, który akurat nasikał i zaczynasz mówić, jak mogłeś, popatrz, takie rzeczy robimy na dworze. Zobacz, czy któraś z panienek sika w domu? itd....
O dziwo to pomaga i pies bardzo dobrze rozumie co do niego mówisz. A potem wychodzisz z nim na dwór i tu prowadzisz już lekcję poglądową. Pokazujesz miejsca gdzie powinien się załatwiać.
Wysłany: 2005-05-03, 19:37
Maja napisał/a:
Siadasz przy psie, który akurat nasikał i zaczynasz mówić, jak mogłeś, popatrz, takie rzeczy robimy na dworze. Zobacz, czy któraś z panienek sika w domu? itd....
O dziwo to pomaga i pies bardzo dobrze rozumie co do niego mówisz. A potem wychodzisz z nim na dwór i tu prowadzisz już lekcję poglądową. Pokazujesz miejsca gdzie powinien się załatwiać.
A o to Ci chodzilo!
Wiesz co?! Jak mi dzis nalał w stojak z CD to na serio nie mialem ani czasu, ani ochoty na kazania, pogadanki i takie tam... po prostu szmatka, gabeczka i wylewania psiego moczu z moich Lady Panków.
I ta cholera zawsze leje jak przyjdziemy z dworu. Zlosliwy jest i tyle
Bo był humanitarny. Wiedział, że nie pozwolicie psu zginąć.
mie prosciej przyjechac i dac znac ze sie ma psa do oddania
wstydzili sie przyznać, że mają z psem problem i zamiast poszukać pomocy, woleli wywalić psa z domu Może to dziwne, ale często własnie z powodu takich pierduł ludzie pozbywają się psów, bo przecież tak ciężko spytać sie kogoś co powinno się zrobić O dziwo łatwiej im wypełnić formularz chcem oddać na bs, niż formularz mam problem
Boże jaki piękny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11Takiego bym nie oddała to byłby dobry pretekst aby mieć drugiego hasiora bo mąż się nie chce zgodzić
Znak zodiaku: rak
Wysłany: 2005-05-04, 18:20
Damian napisał/a:
dzwonil wlasciciel Teddego. Jade na konfrontacje.
no, daj znac co i jak tam...
co do wywalenia go - to myle, ze takie gdybanie nie ma sensy, a juz na pewno nie wkurzanie sie na wlasciciela - ja jednak i tak uwazam, ze pies zwial mu i tyle, nie ocenialabym tak pochopnie ze 'na pewno wywalil'...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum