Wysłany: 2005-06-21, 14:45 Fajny Husky z Łodzi szuka nowego domu!!
Nowego domu szuka około 1,5 roczny Siberian Husky, bez rodowodu, szaro-biały, krótki włos, niebieskooki,przyjaźnie nastawiony do ludzi i innych psów.Nie sprawia kłopotów wychowawczych.Mieszkał w mieszkaniu. Zostawał sam w domu. Nie biegał dotychczas w zaprzęgu.Zdjęć na razie nie mam, ale psa znam i wiem, że ma sylwetkę biegacza, tzn. dosyć wysoki, długie nogi, szczupły.Miły psiak.
Chociaż Helmut (ten do oddania) jest podobny pod względem eksterieru do psiaka Piotra.
Ale właśnie mi coś zaświtalo w głowie, bo przecież Piotr zastanawiał się nad II haszczakiem na jesieni.
Ten Husky do oddania jest pewnej pani, można powiedziec sąsadki z ulicy obok.
Jak mieszkałam na Złotej to często ich spotykałam, Szaman bawił się czasami z Helmutem, a teraz okazało się, że on szuka nowego domu...
Przedstawiam Wam Helmuta:
Nadal jest do oddania, całkowiecie za darmo w dobre ręce.
Ma 2 lata, pozostałe informacje potwierdzam,czyli:
umaszczenie ma: ciemnoszaro-białe, oczy niebieskie, sportowa sylwetka.
Jego jedyna opiekunka wyjeżdża 10.07. , więc musimy wspólnymi siłami znaleźć dla niego domek.
Telefon do jego właścicielki:
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
_________________ " Nowoczesny silnik może się zatkać, ale ten najstarszy silnik świata - Psie serce, którego paliwem jest krew, a zapłonem odwaga - gaśnie tylko raz... "
Wyglada na to, że już nieaktualne. Jak doszło do rozmów z chętną do adopcji,to 1 z domowników wymógł na właścicielce zmianę decyzji. Ciekawe na jak długo?
Tylko po co było to całe zamieszanie.
Wyglada na to, że już nieaktualne. Jak doszło do rozmów z chętną do adopcji,to 1 z domowników wymógł na właścicielce zmianę decyzji. Ciekawe na jak długo?
Tylko po co było to całe zamieszanie.
Z tego co ja wiem, to właścicielka sama nie wie czego chce i mozna ogłoszenie uznać za nieaktualne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum