Wysłany: 2005-08-14, 11:50 3,5 miesięczna suczka husky do oddania
Do oddania jest 3,5 miesięczna suczka husky bez rodowodu . Jest bardzo żywiołowa a właściciele dwie dziwczyny 16 latnie kompletnie sobie z nią nie radzą i matka kazała koniecznie oddać psa . Sunia jest we Wrocławiu . Niżej zamieszczam fotki .
Chętnych było dużo tylko wszyscy się długo zastanawiali a skontaktował się chłopak który już od dawna chciał huskiego i od razu się zgłosił . Bedzie w dobrych rekach bedzie miał domek i prawdopodobnie jak podrosnie bedzie biegać w zaprzegu
Chętnych było dużo tylko wszyscy się długo zastanawiali a skontaktował się chłopak który już od dawna chciał huskiego i od razu się zgłosił . Bedzie w dobrych rekach bedzie miał domek i prawdopodobnie jak podrosnie bedzie biegać w zaprzegu
Michał18
Znak zodiaku: Lew
Wysłany: 2005-08-18, 20:54
Carie możesz napisać kiedy małą wzioł,tak z ciekawości czy dużo sie spóźniliśmy
_________________ "Idę pod wiatr choć innym w plecy wieje..."
Michał18
Znak zodiaku: Lew
Wysłany: 2005-08-18, 20:57
tzn kolezanka była zdecydowana tylko ze najpierw transport musielismy wykombinowac a jak załatwilismy to rodzice jej dopiero nastepnego dnia powiedzieli że może go wziąść ale ważne ze psiak znalazł domek
_________________ "Idę pod wiatr choć innym w plecy wieje..."
Znak zodiaku: BaraN
Wysłany: 2005-08-19, 18:33
oooh no jaka szkoda ze to nie ja mam tą slicznotkę:((((
ale teraz wazne zeby miała dobrze
i mam nadzieje ze tak własnie będzie:)
pozdrowienia dla własciciela=))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum