basia
Znak zodiaku: Ryby
Wysłany: 2005-11-23, 20:10 Grupa ponad 100 osób chce przejażdżki zaprzęgiem
Dziś zwróciła się do mnie pewna osoba z prośba o zorganizowanie przejażdżki dla około 100 osobowej grupy ludzi.
Czy jest na forum ktoś, kto jest w stanie w moich okolicach coś takiego zorganizować o ile to sie w ogóle da jakoś ogarnąć (100 osób ).
Sprawa jest pilna!! Nawet bardzo...
_________________ "..Pióro moje wbije się jak szpon w biel papieru i papier jęknie. Potem czarna, atramentowa krew długimi sznureczkami liter popłynie z zapiekłej rany.."
Znak zodiaku: najfajniejszy
Wysłany: 2005-11-23, 22:52
chmm nie wiem jak on się zapatruje na 100 osób ale my robilismy podobne imprezy hihihi powodzenia mimimum 6 zaprzęgów po 6 psów - 36 piesków dobrej zabawy
i to wożenie na dystansie 200 metrów - syf dla psów
_________________ Twoja wyprawa może trwać wieczność
i ciągle pozostanie wiele do odkrycia
Znak zodiaku: najfajniejszy
Wysłany: 2005-11-23, 23:03
nie ma problemu (robilismy już takie rzeczy) w jedno popołudnie ale już napisałem co prowadzący musi dac minimum 6 zaprzęgów po 6 psów , jak coś to jesteśmy zainteresowani pod waruniem że termin nie koliduje z planami
_________________ Twoja wyprawa może trwać wieczność
i ciągle pozostanie wiele do odkrycia
odkryj swoje miejsce
Runa
Znak zodiaku: wodnik
Wysłany: 2005-11-23, 23:17
No ale basia chyba własnie szuka takich orgaznizatorów co by mieli te 6 po 6 gdzyby miała sama tyle psów to pewnie by i to zoprganizowała
nie ma problemu (robilismy już takie rzeczy) w jedno popołudnie ale już napisałem co prowadzący musi dac minimum 6 zaprzęgów po 6 psów , jak coś to jesteśmy zainteresowani pod waruniem że termin nie koliduje z planami
Termin w najbliższy weekend, 26-27 list. Bierzesz?
jasne , napewnoooo hihiiii niestety tu mamy więcej chętnych 166:)
Wieeeedziaaałem że się ucieszysz
Grześ, ale co to za porównanie? 'TU' macie więcej chętnych, ale z własnymi psami, wiekszość wie nawet o co w tym chodzi - myślałem że 'TAM' pociągnie Cie wieksze wyzwanie hi hi hi hi hi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum