Tomasz
Znak zodiaku: scorpion
Wysłany: 2005-12-13, 14:58 Zaginoł mi psina hasky
Witam jak ktoś jest z okolic Mrokowa za Jankami(W-wa) i widział szaro białego haskiego lub ktoś ze znajomych to proszę o kontakt 692-874-730
czeka cała rodzinka i zima... ma około 3lat, jes przyjacielski i napewno tęskni...
Pozdrawiam Tomasz
Widzę, ze nie dowierzasz w moje słowo pomimo kilku mejli.
Mam prośbę, do wszystkich dogoladniaków - haszczakowców i malamuciarzy, napiszcie tu proszę czy Oskar jest SH czy AM, bo widać Tomek wciąż szuka husky. A w ten sposób, Tomek, mozesz nigdy nie znaleźć, bo Oskar huskim po porstu nie jest....
A juz myślałem że mam pomrocznosć... Ale wiesz co Runa, chyba nikt z tutejszych nie przegapi luzem hasającego Malamuta tylko dlatego że nikt akurat go nie szuka... to już chyba takie nasze wioskowe zboczenie, że każdego psa się wypatrzy
Znak zodiaku: koziorożec Pomogła: 1 raz Dołączyła: 07 Gru 2004 Posty: 535 Skąd: Krakow
Wysłany: 2005-12-14, 17:40
Odpowiedzialam na powitaniach.
Zdjecie jest z galerii na Dogs.pl http://dogs.pl/galeria/35/lupak/
Przedstawia Lupaka (wczesna młodosc).
Lupak troche sie zmienil, ale glupio byloby sie tlumaczyc, ze to jednak moj ( a wlasciwie nasz ) pies a nie zaginiony.
a swoja droga: dogolandiacy nie dali sie nabrac co do rasy - gratuluje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum