Na śląsku kilka tygodni temu znaleziono psa husky. Ma on około 2-3 lat, jest czarno-biały i różnooki. Pies posiada tatuaż. Po nieudanych próbach znalezienia właścicieli, postanowiono psa oddać w nowe ręce.
Jest miły i prawdopodobnie kiedyś mieszkał w domu, bo przebywając w mieszkaniu w bloku czuje się w nim bardzo dobrze.
Możliwy dowóz na terenie śląska.
Bliższe informacje pod nr telefonu
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
_________________ "..Pióro moje wbije się jak szpon w biel papieru i papier jęknie. Potem czarna, atramentowa krew długimi sznureczkami liter popłynie z zapiekłej rany.."
Pomógł: 2 razy Dołączył: 07 Gru 2004 Posty: 1013 Skąd: jest taka wieś ...
Wysłany: 2005-12-16, 11:30
basia
Znak zodiaku: Ryby
Wysłany: 2005-12-16, 11:32
Damian, jesteś zainteresowany??
_________________ "..Pióro moje wbije się jak szpon w biel papieru i papier jęknie. Potem czarna, atramentowa krew długimi sznureczkami liter popłynie z zapiekłej rany.."
basia
Wysłany: 2005-12-16, 11:45
O matko huto... Ciekawośc to pierwszy stopien do piekła, ZH
Metros, nie przejmuj się, to taka choroba, potocznie zwana "otumanica reklamica"... leczenie wyłącznie odwykowe, pełna abstynencja i po roku, może trzech przejdzie jej jak ręką odjął..
basia
Wysłany: 2005-12-16, 16:50
ZH, ty tu nie mądruj tylko psa bierz
A reklamę tę bardzo lubie
Nikt nie będzie nikogo z domu wyrzucał.
Temat nie jest już aktualny.
Znalazca tak się do tego pieska przez trzy tygodnie przyzwyczaił, że postanowił, iż zostanie on u niego.
_________________ "Jak sie boisz wilka to nie wchodź do lasu" Józef Stalin, sekretarz generalny KPZR(1936 r.)
basia
Wysłany: 2005-12-19, 21:19
I tak trzymać
Pawcio
Znak zodiaku: rak
Wysłany: 2006-01-20, 15:39
suepr ze piesek nie bedzie sie juz paletac po ulicach
Nikt nie będzie nikogo z domu wyrzucał.
Temat nie jest już aktualny.
Znalazca tak się do tego pieska przez trzy tygodnie przyzwyczaił, że postanowił, iż zostanie on u niego.
Super!!
szkoda Miriam... i... Horyznota ...
a tak na serio: za każdym razem "przerabiam" ewentualne możliwości i wychodzą na "nie" (na razie )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum