est to aukcja grzecznościowa. Poszukujemy dobrego domu dla cudownego, kochanego psa.
Lizak jest młodym ( ma 2,5 roku) mieszańcem husky i owczarka niemieckiego. Ma niezwykłe oczy: jedno brązowe a drugie szklisto niebieskie. Został oddany do Olsztyńskiego schroniska przez swojego właściciela, ponieważ atakował kury i kozy sąsiadów. Lizak jest cudownym i przekochanym psiakiem. Jest niezwykle łagodny i towarzyski. Wychował się z dziećmi i nigdy nie był w stosunku do nich agresywny. Lizak strasznie lubi pieszczoty i głaskanie. Potrafi pięknie siadać, chodzic na smzczy , warować i najpiękniej w całym schronisku potrafi podawać łapkę. Psiak mieszkał na wsi, ale był psem domowym, więc potrafi zachować się w domu. Szukamy dla Lizaka doświadczonego opiekuna, ze względu na to, że psiak atakuje kury i kozy. Lizak potrafi przeskakiwać wysokie ogrodzenia. Psiak mieszkał z drugim psem i dwoma kotami.
Prosimy, dajcie mu nowy dom.........
Osobom zainteresowanym prześlemy dodatkowe informacje emailem. W tej sprawie proszę dzwonić na nr olsztynskiego schroniska : .(0-89) 526-82-15, lub 693-633-211 i 691-316-264
Zastrzegam sobie możliwość zakończenia aukcji przed czasem w przypadku znalezienia odpowiedniego opiekuna dla tego wspaniałego, kochającego psa.
POSZUKUJEMY DOBRYCH LUDZI U KTÓRYCH LIZAK ZNAJDZIE CIEPŁY DOM , ODROBINĘ CZUŁOŚCI I MISKĘ JEDZENIA !!
MOŻE TO TY MOŻESZ SIĘ PRZEKONAĆ JAK LIZAK SIĘ ZA TO ODWDZIĘCZY ??
"FRODO to niebieskooki pies, bardzo inteligentny, młody (1,5 roku), mieszaniec husky.
Jest zdrowy, czysty, zrównoważony i grzeczny,
bardzo przyjazny do ludzi, lubi dzieci, lubi koty.
Nie szczeka!
Buda czy kojec wykluczone - nie nadaje się na stróża.
Odpowiedni dla aktywnych ludzi, uwielbia biegi przy rowerze,
a jazda samochodem to jego pasja!
Możliwość pomocy w transporcie.
Kontakt w sprawie adopcji:
0-87 6418076
0600 211 300
lub
0608 367 828"
Mam nadzieję, że nie napisala ci tak, żebyś się po prostu odczepiła z BS.....
ps. a swoją drogą czy ona kiedys go nie dawała na BS? dlaczego teraz zrezygonowała, czy Frodo juz jest u kogoś innego?
pies szukał domu drugi raz za każdym razem wysyłałam meila, żeby go na bs zgłosili i nigdy nie odpowiadali........wczoraj wysłałam meila ponownie i mi odpisała dziewczyna, że pies ma już nowy dom a ponieważ bardzo sympatycznie mi odpisała, to nie sądze, aby chciała, żebym się odczepiła
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum