Pirzok
Znak zodiaku: strzelec
Wysłany: 2006-01-12, 00:31 Sunia husky w łódzkim przytulisku
Przedwczoraj tj 10.01. w Łodzi,w dzielnicy Karolew została znaleziona sunia husky.Niestety nie znam szczegółów.Wiem tylko,że psica ma ok 10-12 lat.Tego samego dnia została zawieziona do przytuliska przy ulicy Kosodrzewiny 56 i aktualnie tam przebywa.Podaje telefon do przytuliska 501 066 519
basia
Znak zodiaku: Ryby
Wysłany: 2006-01-12, 12:32
Hej! Łodzianie!!! Może sie ktoś tą sprawą bliżej zainteresować??
_________________ "..Pióro moje wbije się jak szpon w biel papieru i papier jęknie. Potem czarna, atramentowa krew długimi sznureczkami liter popłynie z zapiekłej rany.."
Łodzianie zainteresujcie sie tym, bo ja dostałam takie info:
w Zgierzu, woj. łódzkie zginęła młoda suczka rasy Siberian Husky, umaszczenie czarno białe, sunia jest niewielkiego wzrostu i jak na psa tej rasy ma dość krótkie nóżki, była bez obroży, znaki szczególne to oba oczka w kolorze mocno niebieskim. Uczciwego znalazcę lub osoby mogące wiedzieć gdzie znajduje się w/w zguba proszę o pilny kontakt.
Może źle określili wiek suni i o będzie ta ??
basia
Wysłany: 2006-01-12, 14:50
Czyli to nie była ta w schronisku??
_________________ "..Pióro moje wbije się jak szpon w biel papieru i papier jęknie. Potem czarna, atramentowa krew długimi sznureczkami liter popłynie z zapiekłej rany.."
basia
Wysłany: 2006-01-12, 14:55
Kopni się ZH, kopni..
Pirzok
Wysłany: 2006-01-12, 15:11
Hej info zdobyłam od weta,wiem jeszcze tyle,że psica jest spokojniutka,nauczona jazdy samochodem,jaśniejsza od mojej Kruszyny czyli albo szara alo wilczasta.Najlepiej będzie jak Horyzont tam pojedzie bo psica wygląda na domową i pewnie trzeba jej będzie znależć pilnie choć tymczasowy dom.
Pirzok
Wysłany: 2006-01-12, 15:25
Jacek może warto zadzwonić też do tych ludzi co rozwieszali ogłoszenia na Kolumny???O ile dobrze pamiętam oni poszukiwali suki i psa.A ten pies który biegał niedaleko Was to był właśnie haszczak ,o którym Ci wspominałam(ten pies za tomaszowską) ,bo moja mama w dzień kiedy do mnie dzwoniłeś, już chyba drugi raz w tym samym tygodniu odprowadzała go do właścicieli
Jacek może warto zadzwonić też do tych ludzi co rozwieszali ogłoszenia na Kolumny???O ile dobrze pamiętam oni poszukiwali suki i psa.A ten pies który biegał niedaleko Was to był właśnie haszczak ,o którym Ci wspominałam(ten pies za tomaszowską) ,bo moja mama w dzień kiedy do mnie dzwoniłeś, już chyba drugi raz w tym samym tygodniu odprowadzała go do właścicieli
No wiem, ale na moim przystanku nie ma już ich ogloszenia, jest tylko po tym znalezionym... sprawdze na innych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum