Magdalena 17
Znak zodiaku: strzelec
Wysłany: 2006-01-14, 11:50
No słodka a czemu pytasz??
_________________ Hej KOCHANI!! Niewiem co tu napisać, więc napisze coś dla was, PAMIĘTAJCIE:
Daje sie po to,aby móc żyć,
Gdyż zatrzymać dla siebie
oznacza zginąć.
Michael Quoist
Magdalena 17
Wysłany: 2006-01-14, 12:56
Nio ale musze przyznać ze mieszanka fana!!:P
_________________ Hej KOCHANI!! Niewiem co tu napisać, więc napisze coś dla was, PAMIĘTAJCIE:
oznacza zginąć.
Michael Quoist
basia
Znak zodiaku: Ryby
Wysłany: 2006-01-14, 13:07
Magda, dlaczego uważasz, że fajna, bo fajnie wyglada?? Nie wiadomo czy takie zmieszanie genów nie doprowadziło do jakiś mutacji, czy pies jest zdrowy, czy jego psychika idzie w parze z fizycznością. Mnie żal takich psich eksperymentów. Kiedyś u nas w gazecie sprzedawali akitę ametykańską skrzyżowaną z ONem jako "mieszankę doświadczalną"
_________________ "..Pióro moje wbije się jak szpon w biel papieru i papier jęknie. Potem czarna, atramentowa krew długimi sznureczkami liter popłynie z zapiekłej rany.."
Magdalena 17
Wysłany: 2006-01-14, 13:46
Ale przecież czy ja mówie że to dobrze że robi sie takie krzyżówki ?? mówie tylko że sunia słodka , io ale jak cos nie tak to przepraszam!! w koncu nie wina psa:/
oznacza zginąć.
Michael Quoist
basia
Znak zodiaku: Ryby
Wysłany: 2006-01-14, 13:53
Cytat:
Ale przecież czy ja mówie że to dobrze że robi sie takie krzyżówki ??
Nie, ale nie mówisz też, że to źle.
Jeśli źle zrozumiałam to też przepraszam
_________________ "..Pióro moje wbije się jak szpon w biel papieru i papier jęknie. Potem czarna, atramentowa krew długimi sznureczkami liter popłynie z zapiekłej rany.."
Magdalena 17
Wysłany: 2006-01-14, 13:56
Nie no jesli o to chodzi to ja zdecydowanie mówie ŻLE tylko kurcze żal pieska bo fajny, mam nadzieje że ten ktoś kto zamiescił to ogłoszenie nie rozmnaża takich psów cały czas i że ten piesek to była tylko wpadka!! nio to na drugi raz postaram sie rozwijać swoje wypowiedzi od razu
oznacza zginąć.
Michael Quoist
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum