Przepraszam ale myslałam,ze można potem edytować a z tym tekstem sie nie chciał temat zrobic :/
Kopiuje ze Stake-Out
"Muszę znaleść nowy, koniecznie dobry dom dla jednej psicy
Suczka SH, bez rodowodu, dość niska, jednak łapie się w opisie rasy (dolna granica), jak na sukę raczej masywna, w lipcu skończy dwa lata, żywioł, jednak w domu spokojna, zadbana, szczepiona, odrobaczana, zna podstawowe komendy, charakter raczej dominujący, kolor czekoladowy, przekochana, łagodna w stosunku do dzieci.
Zainteresowanym mogę przesłać zdjęcia na mail
"No więc od samego początku:
sunię kupił chłopak w Krakowie, przyniósł do domu, ojciec jak go zobaczył, to go wywalił razem z psem
chłopak oddał ją koledze
Jego matka miała alergię, po kilku miesiącach bytności psa wylądowała w szpitalu z zagrożeniem życia, pies musiał zniknać zanim ona wróciła ze szpitala...
My - rodzina, której się podrzucało przybłędy (bo oni mu dom napewno znajdą), albo przybłędy znajdowały nas, muszę powiedzieć, że wszystkie psiaki, ktore przeszły przez nasze ręce mają fajne domki, tylko jej się nie udało - jeszcze
Nowy dom już nawet był, fajny, ale życie zrobiło psikusa i domu nie ma, tak więc jesteśmy w punkcie wyjścia...
W tej chwili sunia znajduje się w dalszym ciągu w tamtym domu i może tam zostać tak długo, jak długo będziemy ją utrzymywać.....
Nie zmienia to faktu, że naprawdę potrzebuje nowego domu "
smitek0
Wysłany: 2007-05-11, 19:28
Witam:) Czy adopcja Szedy jest jeszcze aktualna? może mogłabym pomóc:) (w sensie namówić męża na jeszcze jedną hasicę:) kontakt do mnie smitek0@poczta.onet.pl lub gg 4101616 pozdrawiam Kasia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum