Poszukuje swojch dwóch suk rasy suberian husky. Handra ( 1 rok - oczy mix brazowo niebieskie tatuaz B419 ) Tajga ( 1,5 roku oczy niebeiskie teraz ma cieczke). Psy wywiozl z domu moj maż najprawdowodobniej je gdzies sprzedał wydał nie wiem. Razem z ksiazeczkami zdrowia! metryką . Za Handrą strasznie teskni 4 letnia córka i płacze za nią. Prosze o kazda informacje czeka nagroda. Jezeli ktos widzial i wie gdzie sa psy -nie ma ich od 3 lipca 2005 roku. Moj numer telefon 500094460. Kraków prosze o pomoc
Cytat:
Psy wywiozl z domu moj maż najprawdowodobniej je gdzies sprzedał wydał nie wiem. Razem z ksiazeczkami zdrowia! metryką .
Boshe!!! dlaczego on to zrobił??
_________________ "Gdyby zwierzęta miały Boga ich diabłem byłby człowiek"
Z wypowiedzi na DGM wynika że są oni w trakcie rozwodu więc wywnioskowałam że mąż zrobił to poprostu na złość ... hmm... to może niech mu ona sprzeda co innego ...
Niedługo powinny pojawić się zdjęcia może komuś rzuci się w oczy któraś z suczek mogą nawet być sprzedawane na jakimś targu albo coś... Krakowianie niech mają oczy otwarte
_________________ "Gdyby zwierzęta miały Boga ich diabłem byłby człowiek"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum